nk taux shbt2 sekalian...
2:39 AM | Author: .: Lestari Bidadari :.


salam pertemuan dalam blog lestari ini...


apa khabar ye shbt2 sekalian..

mesti sekarang ni duk cbuk daftar kos n arrange class kan..

sori ye shbt2 yg dikasihi lg dicintai..

ni barulah ana berpeluang utk post sometg untk blog ni..

alhamdulillah..

selepas semggu ana n paah kena lalui minggu haluan siswa,

rasanya masih diberi kekuatan utk meneruskan perjuangan...


kalau nk tau haluan siswa thun ni..

byk perubahan..

xseteruk tahun ana dulu..

thn ni ada byk toleransi antara PM n student.

lgpun pro m pegang..

n wabak H1N1..

bykle kelainan..


sekrg ni ana duk cbuk ckit dgn pemilihan subjek..

ana dpt mikrobiologi..

kurang minatle..

tapi xper je ada hikmahnya..


samale kos ngn cg.akmal dulu..

kos ni duk dalam makmal jer..

kena ckp ngn mikroskop je..

kaji tntg kuman,virus,bakteria..

ha!!! tidak.....

ana bukan org macam 2..

xtaule nk adapt mcmana..

pakat doalah kat ana no..

lecture ana pun semua cina..sorg je melayu..

wa!!!!


semga ana diberi kekuatan n kemudahan dari allah taala..

|
This entry was posted on 2:39 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments:


Dapatkan TestIslamic di SahabatMusleem.blogspot

"Wanita itu ibarat buah epal,epal yang tidak berkualiti amat mudah diperolehi kerana ia berguguran ditanah..Tetapi epal yang tidak mampu dibeli berada dipuncak, susah nak dipetik, susah nak digapai..Kadang-kadang epal itu risau, kenapalah diriku belum dipetik?...Lantas ia merendahkan martabatnya dan menggugurkan diri menyembah tanah, sedangkan ia sebenarnya telah ﷲﺍ jadikan begitu tinggi martabatnya sehingga tiada siapa yang berani memetiknya..Hanya pemuda yang benar-benar hebat sahaja yang mampu, mungkin bukan di dunia tapi di akhirat sana, insya-Allah...Biarlah jodoh bukan didunia asalkan cinta Ilahi mengiringi"